Dine ansatte står for mye av jobben din bedrift gjør og dermed også mesteparten av inntektene til din bedrift. Det er tross alt derfor du pøser ut store summer i lønninger, nettopp for å få de til å utføre akkurat disse oppgavene. Allikevel er det ikke alltid lønningene motiverer dine ansatte, og det hender ofte at de ser på dette som en hygiene-faktor, altså noe de bare får i jobben uansett. Derfor er det viktig å gi dine ansatte andre påskjønnelser for å øke moralen, og hva er vel da bedre enn en skikkelig fin firmagave! Det koster mye mindre enn fete lønninger, men gir samtidig en god motivasjon for dine ansatte til å prestere.

Match gaven med årstiden

Det å finne en firmagave er ikke alltid like enkelt, spesielt hvis en tenker over hvor mange forskjellige typer personligheter dine ansatte innehar. Hos printoz.no blir derimot denne jobben gjort mye enklere med mange alternativer. Her finner du blant annet gaver som er tilpasset de forskjellige årstidene, en perfekt ide til å gi gaver basert på. For eksempel kan du gi dine ansatte en paraply midt i regnværsmånedene, et par solbriller på sommer eller simpelthen noe godt og varmende på vinterstider. Hva du velger handler rett og slett bare om hvor fantasien din bringer deg.

Hvorfor en firmagave til din ansatt?

Firmagaver har økt i popularitet de senere årene av en rekke grunner. Den kanskje aller mest åpenbare er at de ansatte får en påskjønnelse fra ledelsen som handler om mer enn bare penger. Selv om de ansatte tjener flere hundretusener i året, så kan en liten firmagave til noen skarve hundrelapper øke motivasjonen mer enn lønningsslippen. Med andre ord er firmagave en ekstremt god måte å motivere dine ansatte på, og dersom det høres interessant ut, så er det bare å sette i gang i dag!